De bedste slotsmaskiner med høj volatilitet

Hvis du gerne vil vinde penge og hvis du i særlig høj grad gerne vil vinde rigtig mange penge, så er denne artikel den helt perfekte guide til dig som spiller. Dette er nemlig artiklen, der giver dig overblikket over alle de bedste spil med høj volatilitet. 

Volatilitet er et begreb, der bruges meget inden for finansverdenen, men også inden for spil er dette begreb helt centralt. Volatilitet betyder, hvor meget udsvinget af præmiernes værdi er. Altså disse spil med overvejende høj volatilitet vil have et større udsving. Høj volatilitet er ikke nødvendigvis bedre end lav volatilitet, og lav volatilitet er ikke nødvendigvis bedre end høj volatilitet. Det afhænger helt af, hvilken oplevelse du som spiller går efter at få.

Er du til flere stille og rolige spil med lav en gevinst, så burde så måske nærmere gå efter slotsmaskiner med lav volatilitet. Er du derimod til vildt fede spil med høje gevinster, så er spil med høj volatilitet helt sikkert noget for dig. Høj volatilitet betyder omvendt også, at der er længere mellem de høje gevinster. Altså får du en kæmpe oplevelse, når du først vinder. Det er helt sikkert værd at give sig i kast med. 

Herunder er en liste og en kort introduktion til de spil med høj volatilitet, du helt sikkert skal spille i løbet af år 2020. Fælles for alle spillene er, at du alle kan spilles på danske casinoer. Efter du har læst hele artiklen, er du godt klædt på til at gå i gang med at spille. 

Gonzo’s Quest

Det første spil, der helt sikkert kan anbefales at prøve i løbet af 2020, er Gonzo’s Quest. Med Gonzo’s Quest tager du på opdagelsesrejse til Amerika med Gonzalo Pizzaro. Ja, du hørte rigtigt. Gonzalo Pizzaro er en meget berømt spansk opdagelsesrejsende fra 1500-tallet. Han forlod sammen med sin bror Spanien i 1530 for at drage på opdagelse til den nye verden. Han blev så betaget af den nye verden, at han aldrig vendte hjem. Det vil du også blive. Tag samme tur som Gonzalo Pizzaro i Gonzo’s Quest. Med dette spil vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige.   

Gonzo’s Quest

Jack and the Beanstalk

Det næste spil på listen over rigtig gode spil med høj volatilitet er Jack and the Beanstalk. Det er for dig, som er vild med eventyr. Du vil med garanti kunne lide dette spil. Temaet for denne slotsmaskine er eventyret af samme navn som spillet. Nemlig eventyret om Jack og bønnestagen. Du har nu mulighed for at gøre ham kunsten efter, snyde alle og komme hjem som den helt store vinder. Spil med i Jack and the Beanstalk allerede i dag. 

Boom Pirates

Du har sikkert prøvet at være klædt ud som pirat til fastelavn eller halloween. Du har sikkert også set en masse piratfilm gennem tiden. Men du har garanteret aldrig spillet som en rigtig pirat. Boom Pirates er slotsmaskinen, hvor temaet er piratverdenen. Bliv blæst væk af det store hav, de farlige pirater og de store skatte i Boom Pirates. Volatiliteten er høj. Spillet er godt. Alt er som det skal være. Nu mangler kun at spille. 

Boom Pirates

Immortal Romance Scratch

Det næste spil er for dig, der er helt vild med romancer og kærlighed. Spillet, der er et af de allerbedste, er klassisk, sjovt, enkelt, fantastisk og ganske enkelt en romantisk stjerne blandt det store udvalg af slotsmaskiner. Immortal Romance Scratch er slotsmaskinen, der har det romantiske tema. Prøv Immortal Romance Scratch og du vil få en romantisk oplevelse du sent vil glemme. 

Lara Croft Temples and Tombs

Nu skal du gøre dig klar til en tur til Egypten. Skatte og rigdomme er gemt mange steder på jorden. Dog er der meget få steder med så mange rigdomme som i de egyptiske gravkamre. De ekstremt rige faraoer byggede pyramiderne for at minde dem selv for eftertiden. Disse gravkamre var udsmykket med guld, sølv og masser diamanter og mønter. Alle disse rigdomme kan blive dine, men kun hvis du holder hovedet koldt. Prøv Lara Croft Temples og tag på opdagelse i de gamle gravkamre. 

Lara Croft Temples and Tombs

Sticky Bandits: Wild Return

Nu skal du slippe din indre bandit løs. Du skal nu langt væk. Langt væk fra den vante hverdag. Helt ude i det vilde vesten. Der hvor cowboys har magten og pistoler og penge er det sprog der tales. Der foregår Sticky Bandits: Wild Return. I USA langt ude på den øde prærie. Hvis du er god nok, er der mulighed for at spinde både guld og grønne skove på at være den bedste i det vilde vesten. Bliv blæst omkuld af pistolernes røg i Sticky Bandits: Wild Return. Spillet, der er et af de allerbedste vil med garanti ikke skuffe dig eller nogen du kender. Prøv spillet allerede i dag. 

Relic Seekers

Har du altid drømt om at slå dig løs som arkæolog? Drømmer du om at grave den ene skat op efter den anden? Så vil Relic Seekers garanteret være spillet, der er lige noget for dig. Temaet for denne slotsmaskine er den kinesiske undergrund. Hvis du kan lide at få jord på hænderne, så er det bare med at komme i gang med at spille Relic seekers og starte jagten på relikvierne. 

Spillet, der er et af de allermest populære, er gammeldags, nyt, spændende, klassisk, sjovt, enkelt, underholdende og ganske enkelt helt fantastisk. Prøv Relic seekers og slip din indre arkæolog løs.    

Durian Dynamite

Det sidste spil på listen over spil med høj volatilitet, du simpelthen bare skal prøve i 2020 er Durian Dynamite. Spillet handler om frugter. Ikke bare de par frugter, vi kender fra supermarkedet, men alverdens frugter. Uanset hvilken frugt, der er din yndlingsfrugt, så vil du helt sikkert finde din favorit i spillet Durian Dynamite.

Durian Dynamite er slotsmaskinen, der foregår i bærernes og frugternes verden. Bliv fortryllet af de farverige frugter i Durian Dynamite. Spillet er anbefalet af adskillige erfarne spillere. Prøv Durian Dynamite og helt igennem fænomenal spiloplevelse. 

Læs også: Bedste slotsmaskiner med bær og frugter.

Magicred – velkomstbonus

magicred - velkomstbonus

Slotsmaskiner med bær og frugter

Slotsmaskiner med bær og frugter

Slotsmaskiner med høj volatilitet

Slotsmaskiner med høj volatilitet

Spil med dværge og drager

×